Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 București, a dat ordin polițiștilor locali să îi amendeze pe cei care amplasează dispozitive de rezervare a locurilor de parcare – cadre metalice, lanțuri.

Imagine Jean Mihai Pâlșu

Astfel, începând de joi și până la sfârșitul lunii, echipe ale Poliției Locale Sector 3 vor organiza acțiuni între orele 6.00-22.00 “pentru depistarea, identificarea și sancționarea contravențională, ridicarea de pe domeniul public a dispozitivelor și soluționarea sesizărilor ce vizează aceste aspecte”.

“Prin această acțiune se urmărește eradicarea unui fenomen sesizat de locuitorii Sectorului 3 și anume acela de amplasare pe domeniul public a unor dispozitive, cadre metalice sau diverse obiecte, folosite pentru  rezervarea locurilor de parcare. În acest sens a fost adoptată Hotărârea CLS 3 nr. 567/27.11.2017, prin care se stabilesc normele pentru buna gospodărire și înfrumusețare a Sectorului 3. La art. 1 lit. h din Hotărâre sunt reglementate toate situațiile în care amplasarea de cadre metalice sau diferite dispozitive care sugerează rezervarea locului de parcare/blocarea accesului constituie contravenție și sunt sancționate ca atare”, precizează autoritatea locală.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version