Miercuri dimineaţa au fost din nou probleme la două staţii de metrou din Bucureşti, astfel că circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate.

sursa b365.ro

Primul incident s-a petrecut la staţia de metrou Basarab, pe sensul de mers către Dristor 2. O garnitură de tren ce venea dinspre staţia Crângaşi s-a umflut de fum înainte de a intra în staţia Basarab.

Călătorii, extrem de speriaţi, au fost evacuaţi de urgenţă, iar autorităţile au intervenit prompt pentru a remedia situaţia. S-a stabilit că fumul s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice, astfel că metroul respectiv a fost scos din circulaţie temporar.

Al doilea incident s-a produs în staţia de metrou Petrache Poenaru. Unei femei i s-a făcut rău, iar conform regulamentelor circulaţia a fost blocată până în momentul în care victima a fost preluată de echipajul medical care i-a acordat primul ajutor.

Vă reamintim că problemele de la metrou vor continua şi în perioada următoare, mai ales în condiţiile în care mai multe staţii de metrou trebuie închise pentru a se remedia defecţiunile de acces sesizate anul trecut de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version