Ornela Ştefania Borozan a fost până marţi seara un nume cunoscut doar prin Bamboo şi pe Facebook, unde presta cu numele Ornella Borozan (Blondiss). A făcut Ornela cum a făcut, şi, marţi, a trecut de la animatoare la consilieră în Parlament. Unde a făcut-o… lată!

ornella borozan5
Ornella 007 – “agenda” deschisă de la Parlament

Ornella vrea să fie șefă peste toți

În ziua în care a devenit consiliera deputatului PSD Marius Manolache, Ornela Borozan şi-a continuat activitatea cu care era obişnuită. Ca orice piţipoancă plină de fiţe (iertaţi pleonasmul), ea s-a fotografiat pe balconul Parlamentului de unde se vedeau fântânile de pe bulevardul Unirii şi, imediat, a postat poza pe Facebook cu mesajul „I love my job”.

Ornella, pițipoanca deputatului Iulian Mihalache, își privește moșia din balconul Parlamentului

Înainte de asta, Ornella a comis-o şi mai rău. În speranţa că îşi va oftica duşmanii şi pe oamenii de rând – din taxele şi impozitele cărora urma să fie plătită -, Blondiss şi-a pozat legitimaţia şi permisul de acces auto şi – hop cu ele pe Facebook, cu comentariul: „Şi de azi nu mai stau la discuţii în trafic.”

ornella borozan1
Documentele Ornelei și postarea care a enervat lumea civilizată

Aparent, Manolache renunță la serviciile ei

Astfel, sinecura Ornelei a durat o singură zi, Marius Manolache renunţând miercuri la serviciile consilierei.

„Legitimaţia de consilier şi permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru că lucrezi pentru comunitate. N-a înţeles şi a plecat acasă”, le-a spus Manolache jurnaliştilor de la Parlament.

Angajarea pe post de consilieră a Ornellei Borozan a fost făcută în baza unui CV (a urmat cursurile Universităţii Româno-Americane între 2011 şi 2014, specialitatea Studii Economice Europene, şi ştie şi două limbi străine), a precizat Manolache.

Deputatul a recunoscut, într-un final, că Ornella i-a fost recomandată „printr-un grup de prieteni”.

Bamboo lansează consiliere la Parlament

Ornela a lucrat în trecut la Club Bamboo şi La Grande Vie Casino. Despre trecutul ei profesional Manolache a spus: „Asta e discriminare. Trebuie să avem şanse egale cu toţii”. În plus, el afirmă că aspectul fizic nu a contat la angajarea unde nu a a fost nevoie de nici un interviu: „Nu are nicio legătură aspectul fizic. E o întâmplare. Era drăguţă, nu v-a plăcut? Bănuiesc că v-a plăcut. Mi mi-a fost plăcută, nu m-am gândit la altceva în afară de a o angaja şi atât”.

Între timp, contul de Facebook Ornella Borozan (Blondiss) a fost desfiinţat, însă ce avea de arătat consiliera de o zi a fost salvat de redactorii secundatv.ro.

Manolache
Iulian Manolache în timpul campaniei electorale din Mehedinți

Deputat jurist, acuzat de fals în acte

Dar să știți că nici deputatul PSD Marius Manolache nu e uşă de biserică! Deputat în Colegiul 4 Mehedinţi, el este membru în Comisia Juridică a Camerei. La B1tv, Manolache a declarat că este finul premierului Victor Ponta. De fapt, legătura dintre Manolache şi Ponta este dublu-judiciară: au avut un cabinet de avocatură iar unul dintre marii lor clienți a fost celebrul Ovidiu Tender; amândoi sunt inculpați în dosare penale – fiecare cu ilegalitate sa dar cu aceeași infracțiune: fals în acte!

Vă reamintim că DNA a anunțat în 2013 că deputatul Marius Manolache este urmărit penal în dosarul Realitatea Media, pentru fals în acte. Este vorba despre dosarul în care au fost puşi sub învinuire şi Oana Mihaela Schwartzenberg – cumnata lui Elan Schwartzenberg -, sindicalistul Liviu Luca şi administratorul special al Realitatea Media, Florin Bercea.

Galerie foto

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version