FlixBus va colabora în România cu Transfero, pentru  a oferi alternative de transport accesibile spre Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni.

Autocarele și microbuzele care operează aceste rute circulă cu o frecvență de 10/11 plecări pe zi. Biletele pot fi deja rezervate. Autocarele Transfero vor avea un autocolant cu înscripționarea „în colaborare cu FlixBus”, pentru a putea fi ușor identificate de către călători.

11 orașe din Moldova conectate cu Aeroportul  Otopeni

Prin intermediul acestui parteneriat, călătorii din 11 localități din regiunea Moldova vor avea acces la o alternativă de transport sigură și confortabilă pentru a ajunge la Aeroportul Otopeni (Henri Coandă). Printre orașele deservite se numără Focșani, Buzău, Vaslui sau Râmnicu Sărăt. 

Călătoriile pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicației FlixBus, din agențiile de turism partenere FlixBus, cât și de pe site-ul Transfero.

La nivel global, peste 40% din rețeaua FlixBus este alcătuită din orașe mici și mijlocii cu mai puțin de 20.000 de locuitori. Conectarea orașelor mici și mijlocii la rețeaua europeană este un obiectiv important pentru ambele companii.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version