Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Primele 8 autobuze hibrid din cele 130 cumpărate de Firea circulă în București

Primele opt autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid din totalul de 130 cumpărate de Primăria Capitalei, din fonduri europene, au fost puse în circulație de STB, marți, pe linia 131, urmând ca toate celelalte să fie livrate până în ianuarie 2021.

Noile vehicule leagă zona centrală a Capitalei de partea de nord, pe traseul Piaţa Romană–Calea Dorobanţi Arcul de Triumf–Piaţa Presei–Complexul Comercial Băneasa.

Autobuzele au instalatie de climatizare, prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, precum si un sistem informatic performant care permite furnizarea informațiilor despre călătorie pasagerilor, în timp real.

Vehiculele, care sunt prevăzute inclusiv cu funcții special destinate persoanelor cu dizabilități, au o capacitate de până la 100 de pasageri, 27 aşezaţi şi 65 în picioare. 

Valoarea întregului contract este de circa 195,3 milioane de lei, fără TVA, iar vehiculele au o garanție de tip Full Warranty, de 8 ani şi 480.000 de km. Finanțarea provine de la Administrația Fondului pentru Mediu, în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, utilizând autovehicule mai puțin poluante în transportul public local de persoane.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv