Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

Punctele de frontieră aeroportuare şi maritime au fost pregătit pentru Schengen

Toate cele 22 de puncte de frontieră aeroportuară (17) şi maritime (5) au fost pregătite de Poliţia de Frontieră Română, pentru intrarea în Spaţiul Schengen, din 31 martie 2024.

Au fost create fluxuri separate pentru persoanele fără documente şi au fost deschise traficului trei puncte noi, la Vicovu de Sus, Racovăţ şi Bumbăta, iar prin Valea Vişeului a fost reluat traficul. De asemenea, a fost suplimentat personalul din punctele de frontieră, pentru controlul documentelor şi fluidizarea traficului, a declarat inspectorul general al IGPF, Cornel-Laurian Stoica, luni, la prezentarea bilanţului instituţiei pe anul 2023.

În 2023, traficul cetăţenilor ucraineni a crescut cu aproximativ 20% comparativ cu anul 2022, din totalul de aproape 7,6 milioane de cetăţeni ucraineni, peste 1,4 milioane fiind minori. Au fost depistați cu intrare ilegală 4.383 de cetăţeni ucraineni, deveniţi ulterior solicitanţi de protecţie temporară sau azil în România, cifră în scădere uşoară cu circa 10% faţă de 2022, anul declanşării războiului. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv