Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

GUVERN: CNSU a adoptat Hotărârea 26 privind relaxarea interdicțiilor din starea de alertă, începând cu 1 iunie /  Se reia transportul rutier și feroviar internațional de persoane / Românii pot ieși din localitate fără declarație scrisă / Se deschid terasele, se poate face plajă / Examenele naționale vor avea o a doua sesiune, pentru copiii bolnavi / 

Breaking News:
 

Reduceri de primăvară la FlixBus. Prețurile pornesc de la 10 euro

FlixBus lansează reduceri de primăvară, pentru biletele cumpărate în perioada 6 – 31 martie și călătoriile efectuate în perioada 11 martie – 10 aprilie 2019.

Reducerile vizează călătoriile dus cu plecare din București sau din orașe precum Brașov, Ploiești, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Timișoara și multe altele.

Prețurile speciale pornesc de la 10 euro pentru Budapesta și Sofia.

Pe de altă parte, biletele de autocar pentru o călătorie spre Viena încep de la 20 de euro în această perioadă. Biletele cu prețuri pornind de la 50 de euro pot fi achiziționate pentru orașe precum: Bruxelles, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Berlin, München, Frankfurt, Londra sau Amsterdam.

Preţul unic de 50 de euro vizează cursele din România către destinațiile FlixBus din Belgia, Cehia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Slovacia, Slovenia și Spania.

Biletele la prețuri speciale se pot achiziționa de pe site-ul flixBus sau prin intermediul aplicației, dar și de la agențiile de turism partenere până la data de 31 martie. Compania colaborează cu parteneri locali ce oferă bilete în peste 1.600 de puncte de vânzare în România.

La prețurile atractive se adaugă o serie de beneficii, cum ar fi scaune confortabile cu mai mult spațiu pentru picioare, Wi-Fi gratuit, prize sau USB lângă scaun. În funcție de tipul de autocar, pasagerii își pot rezerva locul având la dispoziție scaune clasice, panoramice sau cu masă.

Promoția este valabilă pentru cursele operate de autocarele verzi în perioada 11 martie – 10 aprilie 2019, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

FlixBus oferă conexiuni directe din România către 15 țări din Europa.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv