Circulația rutieră se desfășoară cu restricții, miercuri, pe autostrăzile A1 București – Pitești și A2 Bucureşti – Constanţa, unde CNAIR execută lucrări de reparații pe mai multe porțiuni.

Șoferii trebuie să știe că se circulă pe o singură bandă de mers.

Iată precizările Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR):

“În intervalul orar 9:00-10:00, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 19+800 de metri, se vor executa lucrări la un pod, pe prima bandă a sensului de mers către Piteşti, iar între orele 10:00 şi 11:00 pe banda numărul doi. Ulterior, lucrările vor continua pe sensul de mers către Bucureşti.

Totodată, până în jurul orei 20:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se vor executa lucrări de asfaltare, astfel:

  • între kilometrii 105 şi 106+500 de metri, pe prima bandă, pe sensul de mers către Constanţa, cu redirecţionarea autovehiculelor pe banda numărul doi;
  • întrekilometrii 30 şi 28, pe benzile unu şi de urgenţă, pe sensul de mers către Bucureşti, cu devierea traficului pe banda a doua.

Le recomandăm conducătorilor auto să semnalizeze din timp şi să se asigure înainte de a schimba banda de circulaţie. Pentru a nu se forma coloane de autovehicule pe benzile închise, îi sfătuim pe conducătorii auto să se încadreze alternativ pe cele deschise (prin manevra de tip „fermoar”)”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version