Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB) a revenit la Romexpo după 11 ani de absenţă, potrivit Ziua Cargo.

Expoziția este deschisă pentru vizitare publicului larg în perioada 24 martie – 1 aprilie, după următorul program: între orele 10:00 – 20:00 în perioada 24 – 31 martie, respectiv între orele 10:00 – 19:00 pe 1 aprilie.

Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei/zi pentru adulţi, iar copiii sub 7 ani (însoţiţi de părinţi), persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate au acces gratuit.

Cei care se deplasează cu autovehiculul au la dispoziţie o parcare de 2.000 de locuri, tariful de staţionare fiind de 3 lei/oră.

Accesul pietonal se va face pe la porțile A, B, C și D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Accesul cu mașina se va face pe la porțile B, C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului. Tarif parcare: 3 lei/oră.

SIAB a fost reintrodus în calendarul oficial pentru acest an al Organizaţiei Internaţionale a Constructorilor de Automobile (OICA), şi a fost posibil datorită Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR).

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version