Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 

Săptămâna Europeană a Mobilității

Începând de miercuri și până pe 22 septembrie, la nivel european se derulează Săptămâna Europeană a Mobilității.

În această perioadă, Rețeaua Europeană a Polițiilor Rutiere – ROADPOL va realiza Proiectul ROADPOL Safety Days, destinat conștientizării de către participanții la traficul rutier, a riscurilor la care se expun dacă nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceștia a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice.

Proiectul este susținut de Comisia Europeană și își propune concentrarea eforturilor pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora, precum și ca ziua de 17 septembrie 2020 să devină o zi fără persoane decedate din accidente rutiere produse pe drumurile din Europa.

Polițiștii rutieri vor desfășura activități informativ – preventive în trafic, în vederea prevenirii implicării în evenimente rutiere a conducătorilor auto și a celorlalți participanți și vor înmâna conducătorilor auto, în vederea completării ,,Angajamentul meu pentru zilele siguranței ROADPOL”, ce poate fi descărcat și de pe website-ul www.roadpolsafetydays.eu.

Vor fi purtate discuții cu participanții la trafic pentru conștientizarea importanței respectării normelor rutiere, în special cele cu privire la adaptarea vitezei la condițiile de drum, păstrarea distanței între vehicule, conducerea sub influența alcoolului, oboseala la volan, utilizarea telefonului mobil, precum şi portul centurii de siguranță.

_Evenimentul de lansare a proiectului din acest an are loc în Germania, astăzi, 16 septembrie. Evenimentul începe cu o declarație a președintelui ROADPOL, Volker Orben, urmată de o declarație a secretarului de stat pentru afaceri interne și sporturi Renania-Palatinat, doamna Nicole Steingaß._

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv