Ioana Manda este noul director al Centrului Tehnic Titu – parte a centrului de inginerie Renault Technologie Roumanie – iar Graham Lawrence Aylett, noul director executiv al Direcţiei Logistică de la Mioveni, începând cu luna iunie.

ioana-manda-ctt

Ioana Manda (52 ani) o înlocuieşte pe Anica Muntean, care devine director Proiect în cadrul Grupului Renault România.

Inaugurat în 2010, Centrul Tehnic Titu (CTT) este responsabil de testarea vehiculelor şi componentelor mecanice în diversele faze ale proiectelor gamei Global Access. CTT face parte din Renault Technologie Roumanie, cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Franţei.

Cifre-cheie CTT:

• 450 de angajați,

• 350 ha, din care 48.000 m2 suprafață construită,

• zeci de bancuri de teste pentru vehicule și componente mecanice

• 32 km de piste.

• La Titu, toate prestațiile vehiculelor sunt verificate în cele mai diverse condiţii de utilizare:

• pe zeci de bancuri de încercări, destinate vehiculelor şi componentelor acestora, care permit recrearea unor condiţii de funcţionare extreme: rezistenţa la frig, simulator de expunere la soare, cabină de ploaie etc.
• pe zece tipuri de piste, cu o lungime totală de 32 de km, pentru a analiza comportamentul maşinilor: pista rapidă, pistele pantă, zonele de proiecţie pietre sub caroserie, zonele de trecere prin vaduri cu apă etc.

ayllett, dacia_01

Graham Lawrence Aylett (43 ani), de origine britanică, preia de la Ştefan Gaibu, responsabilitatea de director al Direcţiei Logistice România, situată pe platforma industrială de la Mioveni. Gaibu va ocupa postul de şef Proiect Operaţiuni Logistice ALE (Alianţa Logistică Europa) Corporate, la Renault, în Franţa.

Situată pe platforma industrială de la Mioveni, Direcţia Logistică asigură atât expedierea componentelor vehiculelor din gama Dacia, Renault şi Nissan către uzine ale Alianţei Renault –Nissan în lume, cât şi pe cea a vehiculelor finite pe teritoriul României şi la export, către reţeaua comercială. Direcția Logistică cuprinde şi centrul logistic AILN (Alliance International Logistic Network), care a împlinit anul trecut 10 ani de existenţă.

AILN Mioveni asigură importul și expediţia pieselor către uzine ale Alianţei Renault-Nissan din lume. În total, la nivelul Grupului Renault, sunt 10 centre logistice AILN, iar cel din România, de la Mioveni, este cel mai mare.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version