Costin Mihalache, președintele CA al fantomaticei Companii Naționale de Investiții (CNIR), a fost numit în funcția de director geneal al CFR SA, în locul lui Ion Gavrilă, printr-o decizie a Consiliului de Administratie al companiei.

Absolvent al Academiei de Poliție, Costin Mihalache a fost consilierul prim-ministrului Viorica Dancilă și președintele Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CNIR).

În perioada februarie – decembrie 2014, Costin Mihalache a fost Secretar de stat Coordonator imputernicit pentru SC Transelectrica SA si SC Transgaz SA.

Costin Mihalache a fost si in perioada ianuarie 2013 – februarie 2014 consilier de stat, în vremea când prim-ministru era Victor Ponta. El a avut ca principal pilon, in cooperare cu Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Economiei, restructurarea și dezvoltarea relațiilor politico-economice cu statele regiunii Asia Pacific și Orientul Mijlociu, cu accent pe cele cu Republica Populara Chineză, Japonia, Coreea de Sud, India, Iran si Irak.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version