Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

T-Festival 2016, cu Bon Jovi Revival, Daylight, Skyfall, Dookie, Pink Deluxe și Kings of Rodeo (Video)

În perioada 27-29 mai are loc la Romexpo cel mai mare eveniment din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor, motocicletelor și muzicii tribut: T-Festival. 

motociclete-t-festival-parada-untrr-550x310

Festivalul este organizat de Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), în parteneriat cu Uniunea Internaționalã a Transporturilor Rutiere (IRU), și a ajuns la cea de-a 4-a ediție.

Evenimentul va reuni cei mai mari producãtori de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii.

Radu Dinescu și Cătălin Gurău, Project Manager T-Festival - UNTRR (1)
Radu Dinescu, Secretar General UNTRR, și Cătălin Gurău, Project Manager T-Festival

”Continuãm succesul ediției de anul trecut a Conferintei Internaționale pe care o vom organiza în data de 27 mai 2016 cu tema “Tendințe globale și provocãri europene într-o lume în continuã mișcare”, la care vor fi prezenþi speakeri și participanți de nivel înalt din Parlamentul European, Comisia Europeanã, IRU, Comisia Eurasiei, asociațiile transportatorilor. Pentru publicul larg, aducem o serie de concerte tribute, cele mai frumoase camioane și motociclete, dar și ultimele noutãți ale producãtorilor de camioane care pot fi admirate în festival”, a declarat Radu Dinescu, secretarul general al UNTRR.

Zone speciale

În cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale:

  • EXPO – unde se vor regãsi alte tipuri de vehicule, precum automobile speciale sau prototipuri de la universitãți;
  • MOTO – cu zona Chopper Academy – parteneri și reprezentanții moto ai festivalului;
  • FUN – unde participanții se vor putea delecta cu diverse activitãți sportive, KIDS și food court.

motocicleta-t-festival-parada-untrr-386x550

Parada camioanelor și motocicletelor, până la Unirea

Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape de publicul bucureștean va fi parada camioanelor și motocicletelor între Romexpo și Piața Unirii și retur organizatã în data de 28 mai, ora 12.00.

Concerte

Pe zona de muzicã, T-Festival va reprezenta începând cu 2016 cel mai mare festival de muzicã tribut din Europa. Pe 27 și 28 mai vor urca pe scena festivalului trupele Bon Jovi Revival, Daylight, Skyfall, Dookie, Pink Deluxe și Kings of Rodeo care vor interpreta cele mai îndrãgite melodii ale unor artiști de talie mondialã: Bon Jovi, Coldplay, Adele, Green Day și King of Leon.

„Tribute band” înseamnã o formație care interpreteazã melodiile unei trupe celebre cât mai aproape de versiunea originală.

Toate trupele care vor ajunge pe scena festivalului sunt din strãinãtate iar artiștii sunt look-alikes, adicã persoane care seamãnã și joacã rolul membrilor trupelor originale. Și fac acest lucru într-un mod profesionist care accentueazã muzicã excelentã pe care o cântã.

Iată programul concertelor:

27 mai

Bon Jovi Revival – Tribute BON JOVI

Daylight – Tribute COLDPLAY

Skyfall – Tribute ADELE

28 mai

Dookie – Tribute GREEN DAY

Pink Deluxe – Tribute PINK

Kings of Rodeo – Tribute KINGS OF LEON

Un bilet costã 10 lei iar copiii sub 14 ani au intrarea gratuitã. Biletele se pot achiziționa în ziua festivalului, la casele de bilete de la Romexpo. Totodatã, se vor pune în vânzare și un numãr limitat de pachete VIP, care vor include accesul pentru toate cele 3 zile de festival, bãuturi incluse, meet-and-greet cu artiștii și alte surprize.

Mai multe detalii se vor publica în perioada urmãtoare pe pagina festivalului www.t-festival.ro și pe pagina de Facebook – T-Festival.

Anul trecut, T-Festival a avut loc în București, în 2014 în localitatea Jucu din județul Cluj iar în 2013, la Târgu Mureș.

camion-t-festival-parada-untrr-6-434x550

T-Festival este susținut de UNTRR, IRU, Scania, Mercedes-Benz, Goodyear, Mol, Krone, CTE Trailers, e-rovinieta.ro, Porsche Autovehicule Comerciale, Golden Brau, Vialtis, Oscar Downstream, Raiffeisen Leasing, UTA, TSG euroShell, Bridgestone, Unicredit Leasing, Taxback International, AS 24, Vitrina cu Machete, Pro Bike.

Parteneri media sunt: Ziua Cargo, Cargo & Bus, T-Times.ro, Tir Magazin, Bursa Transport, Cinemagia, Tranzit, E-camion.ro, Educatiarutiera.ro, Choper Academy Romania, Telescope, 9AM, Kudika, Garbo, Urbo.ro

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv