Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Suedia și Finlanda solicită aderarea la NATO / SĂNĂTATE: Românii se pot vaccina cu doza 4 anti-COVID / Este disponibil vaccinul Pfizer / 

Breaking News:

Toate traseele de transport public din regiunea București-Ilfov, pe Google Maps

Toate traseele de transport public din regiunea București-Ilfov apar oficial pe Google Maps, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI).

Sunt incluși cei patru operatori de transport în comun de suprafață (STB, STV, Ecotrans STCM și Regio Serv), Metrorex, dar și trenul direct dintre Gara de Nord și Aeroport.

Integrarea se desfășoară în 2 etape: prima, care a început duminică, 14 noiembrie, presupune afișarea pe hartă a tuturor traseelor din regiunea București – Ilfov, cu orarele programate.
 
În cea de-a doua etapă, sosirile în stații vor fi afișate în timp real în aplicație, ajutându-i astfel pe cei interesați să își planifice mai exact călătoria.
 
Până acum, apăreau pe hartă o parte dintre trasee, însă datele nu erau oficiale, iar posibilele modificări nu erau transmise către Google. De acum, de fiecare dată când TPBI va dispune modificarea unui traseu, aceste informații vor fi trimise și către cei de la Google pentru actualizarea hărții. Toate datele sunt transmise de către TPBI, de pe serverele proprii.
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv