Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ:  Liderii Coaliției PNL-PSD-UDMR se întâlnesc din nou, după două săptămâni de la ultima ședință / Rotativa la guvernare, remanierea unor miniștri și rectificarea bugetară / 

Breaking News:

Ultimul tronson al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș, scos la licitație

Ultimul tronson al Autostrăzii Sibiu-Făgăraş (în lungime totală de 73,69 km) a fost lansat joi în licitaţie, la câteva zile după celelalte trei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 14 octombrie, a anunţat ministurl Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Este vorba despre Tronsonul 1 Boiţa-Avrig-Mârşa, de 14,25 km. Valoarea estimată a contractului pentru proiectare și construire este de 2,09 miliarde de lei, fără TVA.

Tronsonul 2 Avrig-Mârșa-Arpașu de jos (19,92 km), cu o valoare estimată de 1,71 miliarde de lei (fără TVA), are termen limită pentru depunerea ofertelor 11 octombrie 2022.
 
Tronsonul 3 Arpașu de Jos-Sâmbăta de Sus (17,61 km), cu o valoare estimată de 1,83 miliarde de lei (fără TVA), are termen limită pentru depunerea ofertelor 12 octombrie 2022.
 
Tronsonul 4 Sâmbăta de Sus-Municipiul Făgăraș (16,26 km) și un drum de legătură (5,65 km) au o valoare totală estimată de 1,16 miliarde de lei (fără TVA) și termen limită pentru depunerea ofertelor 13 octombrie 2022.
 
„Realizarea întregii investiții, evaluată la 6,79 miliarde de lei (fără TVA), este finanțată din Fonduri Europene Nerambursabile. Antreprenorii care vor câștiga aceste contracte vor avea la dispoziție 12 luni pentru faza de proiectare și 36 de luni pentru execuția lucrărilor. Sectorul de Autostradă Sibiu-Făgăraș va asigura conectivitatea infrastructurii rutiere pe intercoridorul Moldova-Transilvania”, a precizat Grindeanu.
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv