Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

VIDEO. Jumătate din primul lot construit dpe Autostrada București Nord, deschis circulației

Circulația rutieră a fost deschisă miercuri, cu restricții, pe primii 10 km din Autostrada București Nord, mai precis pe jumătate din lotul 2 Corbeanca-Afumați, între DN 1 și A3 București-Ploiești.

Cealaltă jumătate din acest lot, 9 km de autostradă realizați între A3 și DN2, va putea fi utilizată abia după ce vor fi construiți 2 km din lotul 3. După finalizarea legăturii cu lotul 3, se va putea circula, anul viitor, pe 21 de km între DN1 și DN2.

Construirea celor 19 km a costat 831,92 milioane de lei (fără TVA) și a fost finalizată cu 7 luni mai devreme. Asocierea de constructori români a început lucrările, în august 2022, și avea termen contractual de finalizare în iunie 2024.

Compania Națională de Admini9strare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vrea dea în trafic, în decembrie, încă 23 de km ai Autostrăzii de Centură a Capitalei, pe partea de sud. Este vorba despre lotul 2, Vidra-Bragadiru, cu o lungime de 16 km și alti 7 km ai lotului 1 Vidra-Glina. Astfel, dacă aceste tronsoane vor fi gata, atunci șoferii vor putea circula doar pe autostradă între DN6-DN 5 și DN4.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv