Wizz Air a lansat un nou pachet de zboruri de pe Aeroportul Internaţional Iaşi, către 7 destinații, marcând astfel 2 ani de la inaugurarea bazei.

A fost alocată, totodată, cea de-a doua aeronavă în flota locală. Astfel, aeronava de tip Airbus A320 cu 180 de locuri va asigura transportul spre Malmo (Suedia), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Paris Beauvais (Franţa), Bruxelles Charleroi (Belgia), Eindhoven (Olanda), Billund (Danemarca).

Din  11 iulie va fi inaugurată ruta Iaşi-Paris Beauvais, iar numărul total de rute va ajunge la 11.

“Ne bucurăm că la împlinirea a doi ani de când am deschis baza operaţională de aici să aducem încă şapte noi rute. Sunt rute atât de tip city break, vedem că pasagerii noştri se bucură să aleagă să meargă în scurte călătorii, pentru un weekend, în oraşe populare din Europa, dar şi pentru destinaţii de vară. Aceste rute vor fi operate cu trei sau două frecvenţe săptămânale. Toate au preţuri începând de la 69 de lei pe segmentul de zbor. Aducând o nouă navă pe aeroportul din Iaşi reuşim să creştem secvenţa de zbor pe săptămână a două rute populare – Tel Aviv şi Milano (Bergamo), având acum 40 de zboruri de pe Aeroportul Iaşi”, a declarat Sorina Ratz, prezenţi directorul de comunicare al Wizz Air.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version