Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Sindicatele critică negocierile de formă din partea lui Ciucă și Ciolacu / POLITICĂ: Guvernul a adoptat OUG cu majorările propuse dar refuzate de sindicate / Iohannis: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenenle naționale?” /

Breaking News:

DIASPORA vrea RESPECT!

Emisiunea din 27 noiembrie 2017, ora 21:30
– difuzată pe Nașul.TV –
Realizator – Mihai Pâlșu

Invitat: 
Doru COLIU
deputat PMP pentru Diaspora

 

Document
Corespondența dintre cititorul SECUNDA Stelian Cristea și Doru Coliu – deputat pentru Diaspora din partea PMP.
Din acest document rezultă că deputatul Doru Coliu i-a răspuns cititorului nostru din Canada Stelian Cristea.
De asemenea, mai rezultă că afirmația din Scrisoarea Deschisă adresata prin intermediul SECUNDA de Cristea lui Coliu cum că deputatul nu i-a răspuns la E-mail este FALSĂ.

 

Reamintim că SECUNDA publică orice Scrisoare Deschisă adresată de cititorii săi unor personaje publice.
SECUNDA atrage atenția că o Scrisoare Deschisă trebuie să pornească de la un eveniment cunoscut, de la o declarație asumată, de la o informație reală dovedită în spațiul public – media – nu precum cea scrisă de Stelian Cristea, cititorul nostru a pornit de la informații false.
Scrisoarea Deschisă nu este asumată de Redacția SECUNDA, ci de semnatarul scrisorii. Redacția doar îi pune GRATUIT la dispoziție spațiul editorial.
Până astăzi Redacția SECUNDA nu desfășura o anchetă jurnalistică sumară înainte de publicarea Scrisorii Deschise pentru a verifica veridicitatea subiectului scrisorii. Din acest moment o vom face!
Evident, SECUNDA nu va publica niciodată o Scrisoare Deschisă editată în termeni indecenți sau atacuri virulente la persoană.
Pe un subiect, SECUNDA va publica Scrisoarea Deschisă și eventualul răspuns într-un spațiu editorial egal cu cel ocupat de scrisoare. Atât.
Dacă subiectul Scrisorii Deschise devine interesant pentru cititorii noștri, SECUNDA va demara o anchetă jurnalistică.
Redacția SECUNDA
121 Shares