Naționala de fotbal a Argentinei este, în mod cert, una dintre marile favorite de la Campionatul Mondial din Rusia.

Lionel Messi l-a scos pe Icardi din lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial

Două dintre argumente sunt prezența lui Lionel Messi, dar și faptul că Argentina intră în competiție din postura de vicecampioană en-titre.

Dar “pumele” pleacă spre turneul final la umbra unui scandal monstru. Pentru că deși păreau că au ajuns la sentimente mai bune, până la urmă Lionel Messi a tăiat în carne vie și l-a exclus din lot pe marele său rival, Mauro Icardi.

Atacantul lui Inter are 107 goluri în cinci ani petrecuți în tricoul italienilor, dar prinde rar echipa națională pentru că nu se află în grațiile lui Messi.

Starul Barcelonei este furios pe Icardi de când acesta din urmă i-a furat soția, pe Wanda Nara, lui Maxi Lopez, bun prieten cu Messi și fost atacant la Barcelona în perioada în care Lionel făcea și el pasul către echipa mare a catalanilor.

Inițial, Icardi a fost în lotul lărgit al Argentinei pentru turneul final și părea că lucrurile intră pe un făgaș normal. Însă până la urmă Messi l-a exclus din lot, deși “pumele” rămân cu un atac ciuntit pentru Campionatul Mondial.

Pentru că au fost opriți doar patru atacanți în lot, iar doi dintre aceștia au avut prioritate pentru că sunt prietenii lui Messi, deși Sergio Aguero a avut un sezon măcinat de probleme medicale, iar Gonzalo Higuain este departe de forma ideală.

Situația a fost remarcată inclusiv de fostul mare atacant argentinian Hernan Crespo, care a precizat că “atâta timp cât Messi este la lot, probabil că Icardi va avea ușile închise”.

Lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial

Portari – Sergio Romero, Willy Caballero, Franco Armani.

Fundași – Gabriel Mercado, Nicolas Otamendi, Javier Mascherano, Federico Fazio, Marcos Rojo, Nicolas Tagliafico, Marcos Acuna, Cristian Ansaldi.

Mijlocași – Manuel Lanzini, Eduardo Salvio, Maximiliano Meza, Lucas Biglia, Ever Banega, Giovani Lo Celso, Angel Di Maria, Cristian Pavon.

Atacanți – Paulo Dybala, Lionel Messi, Sergio Aguero, Gonzalo Higuain.

Naționala Argentinei a fost repartizată în Grupa D la Campionatul Mondial și joacă împotriva Islandei (16 iunie, Moscova), Croației (21 iunie, Nijni Novgorod) și Nigeriei (26 iunie, St. Petersburg).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version