KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Ultimul termen de judecată în dosarul lui Dragnea / Liderul PSD a venit flancat de jandarmi / El va fi audiat de judecători / Urmează pronunțarea sentinței la instanța de fond / CSM: Kovesi și adjunctul său Iacob sunt audiați la Secția pentru procurori / Inspecția Judiciară a cerut acest lucru

Breaking News:
 

CSM: Secția de procurori discută Raportul Inspecției Judiciare privind managementul DNA

La Secția de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va fi prezentat joi, de către Elena Rădescu, coordonatorul echipei de control la Direcția Naționale Anticorupție (DNA), Raportul Inspecției Judiciare.

Inițial, Elena Rădescu urma să se prezinte în fața Secției pe 16 octombrie, însă aceasta a cerut să își susțină punctul de vedere la o dată mai recentă pe motiv că este plecată din țară.

Astfel, potrivit ordinii de zi de joi, Secția pentru procurori urmează să ia în discuție “Raportul Inspecției Judiciare numărul 5115/IJ/982/DIP/2017 având ca obiect ‘eficiența managerială și modul de îndeplinire a atribuțiilor ce decurg din legi și regulamente, de către conducerea structurii centrale a Direcției Naționale Anticorupție, precum și respectarea normelor procedurale și regulamentelor de către procurorii și personalul auxiliar de specialitate din cadrul parchetului vizat'”.

Raportul a fost deja trimis pe 5 octombrie de Inspecția Judiciară către Secția pentru procurori.

Controlul a fost derulat inițial între 17 iulie – 11 august, însă Inspecția Judiciară a decis să prelungească verificarea până pe 25 august, având în vedere că volumul de activitate real îl depășea pe cel previzionat de inspectori.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.