KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dragnea convoacă Parlamentul în sesiune extraordinară/ Vrem ca pe 29 ianuarie să avem votul de învestitură a noului Cabinet / GUVERN: Premierul interimar Mihai Fifor l-a demis pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu / În locul lui l-a împuternicit 6 luni pe șeful DGA, Cătălin Ioniță

Breaking News:
 

Dragnea: Nu am fost chemat la DNA. Dar aștept reacții după declarațiile Anei Maria Pătru

Liviu Dragnea a declarat luni că nu a fost chemat la audieri DNA în noul dosar deschis in rem despre afacerile unor români în Brazilia, el arătând că așteaptă “reacții de la cei care conduc Parchetele în România, după declarațiile Anei Maria Pătru” care s-a plâns că este “amenințată și șantajată” de procurori ca să facă denunț împotriva lui.

“Eu nu am fost chemat până acum, asta nu înseamnă că nu o să fiu chemat. Dar după toată aceasta campanie, m-am tot gândit, nu știu dacă a mai fost o asemenea campanie în România, cu niște ciorbe reluate, reîncălzite, puse la congelator, iar încălzite. Orice e posibil. Sigur că am niște semne de întrebare pe care o să mi le exprim”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a amenințat că vrea să facă o plângere în cazul declarațiilor făcute public de Ana Maria Pătru, fost președinte AEP, declarându-se nemulțumit că șefa DNA, Laura codruța Kovesi, nu a avut nicio reacție..

“Eu mă așteptam sau mă aștept în continuare să fi văzut ceva reacții de la cei care conduc Parchetele în România, după declarațiile Anei Maria Pătru, în care a vorbit foarte clar și foarte apăsat despre amenințări și șantaj la care a fost supusă ca să spună ceva despre mine. Or, mie asta mi se pare foarte grav și am vazut că a trecut, așa, foarte ușor toată lumea peste asta. Așa se fac anchetele în România? Este o practică sau este un caz izolat? Poate cineva ar fi trebuit să se autosesizeze. Dacă nu se autosesizează Inspecția Judiciară, Procurorul General, eu o să fac o plângere, doar cu speranța că poate cineva va da niște răspunsuri. Mi se pare asta foarte grav. Câți or mai fi fost șantajați sau câți sunt șantajați și amenințați acum să spună ceva nu numai despre mine, despre oricare altcineva? Dacă asta este practica în România, este foarte rău (…) O să studiez, nu sunt avocat. Dacă nu se autosezizează nimeni (…) atunci o să fac eu plângere”, a precizat Dragnea.

Întrebat împotriva cui va fi plângerea, liderul PSD a spus ”nu știu, împotriva procurorului respectiv. O să mă interesez, o să vorbesc cu avocații”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.