Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Liviu Dragnea a convocat CEx la ora 16.00 pentru a-i reconfirma susținerea / El a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul “Bombonica” / Sentința nu este definitivă

Breaking News:
 

Horodniceanu (DIICOT), la Ministerul Justiției: Mai multe o să știm după ce ies din instituție

Procurorul-șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a sosit în jurul orei 12.40 la sediu Ministerului Justiției, unde noul ministru Florin Iordache i-a convocat pe toți șefii parchetelor din cadrul Ministerului Public (Parchetul General DIICOT și DNA).

horodniceanu 0

“În primul rând o să vedem despre ce este vorba. Nu am avut o agendă, mai multe o să știm după ce ies din instituție, vom vedea ce dorește domnul ministru”, a declarat Horodniceanu.

Întrebat despre modificarea Codurilor penal și de procedură penală, șeful dIICOT a spus: “Nu știu pe ce coordonate va fi discuția de astăzi, să vedem ce dorește Guvernul”.

Horodniceanu a mai declarat, răsunzând întrebărilor jurnaliștilor legate de ridicarea măsurilor impuse prin MCV, că “urmează, pe pași firești”.

“Vom avea nevoie de un sediu”, a mai declarat el.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.