Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ANM: Canicula se prelungește până miercurea viitoare, cel puțin / JUSTIȚIE: Dorneanu a cerut de la BEC date suplimentare despre referendum / Acesta este motivul amânării validării scrutinului /   POLITICĂ: Primarii o somează pe Dăncilă să le dea bani /

Breaking News:
 

Update! Incendiu lângă CSM: Un bărbat şi-a dat foc la maşină!

Incident fără precedent petrecut vineri, în centrul Capitalei, la doi paşi de sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

sursa foto b1.ro
sursa foto b1.ro

UPDATE: Bărbatul este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, anunţă DGPMB, într-un comunicat.

Nemulţumit de unele decizii ale justiţiei, un bărbat a decis, nici mai mult, nici mai puţin, decât să-şi dea foc la maşină. Trecătorii au sunat repede la pompieri, iar aceştia se luptă de câteva zeci de minute cu flăcările.

Situaţia este şi mai complicată din cauza faptului că maşina a fost lăsată în mijlocul străzii şi există riscul unei explozii. Din fericire, însă, traficul nu este foarte aglomerat în zonă.

Bărbatul va fi dus la audieri la Secţia 3 Poliţie, urmând a oferi explicaţii în legătură cu gestul său şocant. Din primele informaţii reiese faptul că bărbatul este nemulţumit de mai multe decizii luate de oamenii legii, inclusiv de judecători, într-un dosar ce îl vizează.

0 Shares