Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

Peste 200.000 de turişti aşteptaţi pe litoral, în weekendul prelungit de Sf. Maria

Specialiştii susţin că litoralul românesc va fi arhiplin pe perioada weekendului prelungit de Sf. Maria, sute de mii de români luând cu asalt cea mai accesibilă destinaţie pentru petrecerea zilelor libere.

Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, anunţă că se aşteaptă ca peste 200.000 de oameni să ia cu asalt litoralul românesc în aceste zile.

Opinia ei este confirmată de trenurile neîncăpătoare şi la care CFR-ul a fost obligat să ataşeze şi câte 13 sau 14 vagoane pentru a face faţă cererii.

Şefa FAPT susţine că Mamaia îşi va tăia din nou partea leului, mai ales că “au apărut zeci de mii de locuri noi de cazare care transformă această staţiune din una preponderent de 2-3 stele într-una în care domină condiţiile de 4 sau chiar 5 stele”.

Însă este evidenţiat şi modul în care se reinventează staţiunea Vama Veche, care atrage în special graţie unor evenimente precum Flower Power Festival, în cadrul căruia toate locaţiile şi-au decorat uşile şi ferestrele cu diferite flori, şi Vama Libre, un eveniment derulat pe mai multe săptămâni.