Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: La Parlament are loc Consiliul Național al PSD, urmat de CEx / Amnistia și grațierea, tot mai cerută la vârful partidului

Breaking News:
 

Poliţiştii bucureşteni, 21 de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală

Peste 100 de poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi de la Direcţia Operaţiuni Speciale şi procurori de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti participă, joi dimineaţa, la 21 de percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Bucureşti şi în judeţul Prahova.

sursa foto voceatransilvaniei.ro

Percheziţiile au loc într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul publicităţii, transporturilor şi comerţului cu materiale de construcţii şi material lemnos.

Din cercetări a reieşit că bănuiţii, în perioada 2011-2012, ar fi înregistrat în evidenţa contabilă şi ar fi declarat organelor competente achiziţii fictive de la societăţi comerciale cu comportament de tip „fantomă”, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 22.000.000 de lei.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.