Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Temperaturi de până la 24 de grade Celsius, cel puțin o săptămână

Temperaturile cresc în acest weekend cu până la 10…14 grade Celsius, ajungând la valori specifice sezonului de vară, de până la 24 de grade în jumătatea de sud a țării, cel puțin o săptămână, potrivit prognozei meteo. 
 
foto: Jean-Mihai- Pâlșu
 
În Banat, sunt așteptate temperaturi medii de 19 grade.
 
Va urma un proces de încălzire, astfel încât, pe 17 și 18 martie, media temperaturilor maxime urmează să atingă 19 grade, iar până pe 24 martie aceasta va fi ușor mai ridicată decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii martie, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.
 
Pentru Transilvania, meteorologii anunță temperaturi de până la 18 grade, însă temporar sunt așteptate și ploi, în următoarele zile.
 
În Moldova, în intervalul 16 -18 martie vremea se va încălzi, astfel încât temperaturile vor ajunge la 18-19 grade. Ulterior, deși în ușoară scădere, media temperaturilor maxime, de 12-14 grade, va fi ușor mai ridicată decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie.
 
Vremea se va încălzi și la munte, unde vineri și sâmbătă vor fi temperaturi maxime apropiate de 0 grade, însă începând de duminică acestea vor crește spre 5-6 grade Celsius.
 
În Bucurerești, meteorologii anunță pentru vineri 14 grade, apoi în creștere.
 
Iată prognoza până pe 24 martie:
 
 
8 Shares