Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

DIICOT: Vâlcov, urmărit penal pentru publicarea protocolului SRI / Adina Florea că i-ar fi dat documentul, acuză o grefieră / POLITICĂ: O zi până la alegerile europarlamentare și referendum /  JUSTIȚIE: Dragnea susține că “se fac presiuni inimaginabile asupra judecătorilor” / Dacă vor rezista, nu pot decât să mă achite”

Breaking News:
 

Temperaturi de până la 24 de grade Celsius, cel puțin o săptămână

Temperaturile cresc în acest weekend cu până la 10…14 grade Celsius, ajungând la valori specifice sezonului de vară, de până la 24 de grade în jumătatea de sud a țării, cel puțin o săptămână, potrivit prognozei meteo. 
 
foto: Jean-Mihai- Pâlșu
 
În Banat, sunt așteptate temperaturi medii de 19 grade.
 
Va urma un proces de încălzire, astfel încât, pe 17 și 18 martie, media temperaturilor maxime urmează să atingă 19 grade, iar până pe 24 martie aceasta va fi ușor mai ridicată decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii martie, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.
 
Pentru Transilvania, meteorologii anunță temperaturi de până la 18 grade, însă temporar sunt așteptate și ploi, în următoarele zile.
 
În Moldova, în intervalul 16 -18 martie vremea se va încălzi, astfel încât temperaturile vor ajunge la 18-19 grade. Ulterior, deși în ușoară scădere, media temperaturilor maxime, de 12-14 grade, va fi ușor mai ridicată decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie.
 
Vremea se va încălzi și la munte, unde vineri și sâmbătă vor fi temperaturi maxime apropiate de 0 grade, însă începând de duminică acestea vor crește spre 5-6 grade Celsius.
 
În Bucurerești, meteorologii anunță pentru vineri 14 grade, apoi în creștere.
 
Iată prognoza până pe 24 martie:
 
 
8 Shares