Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Biroul permanent al Camerei Deputaților se întrunește luni / Opoziția cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare / Motivul: înființarea a două comisii de anchetă / Prima pentru abuzurile Jandarmeriei și a doua pentru pesta porcină / JUSTIȚIE: 250 de plângeri penale împotriva jandarmilor violenți la protestul din 10 august / Alți peste 200 de răniți au fost audiați de procurori /  

Breaking News:
 

Tensiunile escaladează. Palestina își retrage ambasadorul din România

După ce România și-a anunțat intenția de a-și muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, Autoritatea Palestiniană a oferit un răspuns pe măsură.

Autoritățile de la Ramallah au luat decizia de a-și retrage ambasadorul pe care îl au la București, Fuad Kokaly.

Deocamdată, oficial, Kokaly a fost chemat la Ramallah pentru consultări, însă decizia este clar drept o nemulțumire manifestată de Autoritatea Palestiniană în special cu trimitere la faptul că România a fost unul dintre puținele state UE care au onorat dineul organizat de SUA cu ocazia inaugurării ambasadei americane de la Ierusalim.

De altfel, Autoritatea Palestiniană a decis să-și retragă ambasadorii și din celelalte state UE care au trimis reprezentanți la dineul respectiv. Este vorba despre Austria, Cehia și Ungaria.