Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Ludovic Orban a fost audiat la Parchetul General / El a refuzat să se constituie parte vătămată într-o sesizare depusă de altcineva împotriva unui procuror / “Sesizarea mea este împotriva lui Dragnea și Dăncilă” / “Privește încălcarea Constituției de către cei doi”

 

Breaking News:
 

Tensiunile escaladează. Palestina își retrage ambasadorul din România

După ce România și-a anunțat intenția de a-și muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, Autoritatea Palestiniană a oferit un răspuns pe măsură.

Autoritățile de la Ramallah au luat decizia de a-și retrage ambasadorul pe care îl au la București, Fuad Kokaly.

Deocamdată, oficial, Kokaly a fost chemat la Ramallah pentru consultări, însă decizia este clar drept o nemulțumire manifestată de Autoritatea Palestiniană în special cu trimitere la faptul că România a fost unul dintre puținele state UE care au onorat dineul organizat de SUA cu ocazia inaugurării ambasadei americane de la Ierusalim.

De altfel, Autoritatea Palestiniană a decis să-și retragă ambasadorii și din celelalte state UE care au trimis reprezentanți la dineul respectiv. Este vorba despre Austria, Cehia și Ungaria.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.