PENALI: Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Dragnea în dosarul Tel Drum / Tudorel Toader, presat să o sancționeze pe Kovesi / “Eu nu mi-am luat concediu anul acesta, nu-l voi lua nici de Sărbători, șa că s-ar putea să vă chem pe 31 decembrie”

Breaking News:
 

Tentativă de suicid la Arestul Central al Poliţiei Capitalei

Angajaţii Poliţiei Capitalei sunt în alertă maximă, după ce un bărbat aflat în Arestul Central a încercat să se sinucidă în cursul zilei de vineri.

Din primele informaţii reiese că bărbatul se afla sub influenţa drogurilor şi a încercat să-şi pună capăt zilelor prin spânzurare cu o bucată de cearşaf ruptă.

Un coleg de celulă l-a observat pe bărbat şi a alertat paznicii. Aceştia au intervenit rapid, pentru a-l scoate pe bărbat din ştreangul improvizat, iar apoi au sunat la 112, solicitând intervenţia unei ambulanţe.

Victima a ajuns de urgenţă la spital, iar medicii susţin că este în stare stabilă, nefiindu-i pusă viaţa în pericol.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili motivul care l-a împins pe bărbat să se sinucidă, dar şi modul în care au ajuns drogurile respective după gratii.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.