Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Patru șefi ai Jandarmeriei și un secretar de stat în MAI, suspecți în dosarul violențelor de la Mitingul Diasporei (surse) / POLITICĂ: Zi decisivă pentru viitorul politic al lui Dragnea / Jumătate dintre baronii PSD vor să-l mazilească

 

Breaking News:
 

BNR anunţă că a scăzut numărul datornicilor la bănci şi la instituţii financiare nebancare

Reprezentanţii Băncii Naţionale a României au anunţat, joi, că numărul celor care au datorii la bănci sau la instituţii financiare nebancare este în scădere.

Astfel, la sfârşitul lunii octombrie existau 669.023 de români care aveau restanţe mai mari de 30 de zile. Cifra este în scădere cu 1,56% faţă de cea înregistrată la sfârşitul lunii septembrie.

Valorea totală a acestor datorii depăşeşte 7,53 miliarde de ei şi vorbim, în general, de persoane care au credite în lei şi în euro.

Interesant este că rata creditelor neperformante a scăzut la 7,64%, cu 0,32% mai puţin faţă de septembrie 2017 şi cu 2,38% mai puţin faţă de octombrie 2016.

În ciuda acestor scăderi, rata creditelor neperformante este încă peste prognoza celor de la BNR care sperau ca România să încheie anul la acest capitol cu un cel mult 6%.