Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: PNL, USR și PMP au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă / JUSTIȚIE: Curtea de Apel Bucureşti a respins extrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Breaking News:
 

Wizz Air anunță investiții de peste două miliarde de dolari

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță că a demarat un proiect de expansiune operațională.

Proiectul prevede efectuarea unor investiții de peste două miliarde de dolari în 11 baze aeriene din România, Marea Britanie, Austria, Polonia, Ucraina, Ungaria și Georgia.

În următoarele patru luni vor fi alocate 21 de aeronave noi bazelor din Europa, astfel încât Wizz Air să susțină suplimentarea a 700 de zboruri săptămânale și inaugurarea a 70 de rute noi.

Proiectul va avea în centrul atenției noua bază pe care Wizz Air și-o deschide la Viena, ocazie cu care se vor face legături noi cu alte patru orașe din Europa, Atena, Tallinn, Harkov și, evident, Viena.

“Astăzi începem cea mai mare fază de expansiune de până acum din istoria Wizz. Compania își menține angajamentul de a face călătoria cu avionul mai accesibilă pentru mai mulți oameni decât oricând, oferind cele mai mici prețuri posibile prin modelul său de afaceri ultra low cost.

Din ce în ce mai mulți clienți aleg să zboare cu Wizz Air în fiecare an, bucurându-se de conectivitatea rețelei extinse de rute a companiei noastre formată acum din peste 600 de rute către 145 de destinații din 44 de țări. Cele 70 de noi rute care vor începe în următoarele 17 săptămâni vor contribui și ele la oportunitățile de călătorie disponibile oferite de Wizz Air”, a declarat Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air.