Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

UPDATE! Autorii subiectelor la simularea Evaluării Naționale, repetenți!

UPDATE: Centrul Național de Examinare și Evaluare (CNEE) își cere scuze public pentru “această regretabilă omisiune”. CNEE precizează însă că “această omisiune/eroare de atribuire nu este de natură să afecteze rezultatele și performanțele obținute de elevii care au susținut această probă”.

Autorii subiectelor la simularea probei scrise la Limba și literatura română a Evaluării Naționale, organizate luni de Ministerul Educației, au comis o greșeală grosolană.

În subiectele pentru clasa a VIII-a, ei au atribuit poetului român Ștefan Octavian Iosif o poezie al cărei autor este germanul Heinrich Heine și tradusă de Șt. O Iosif.

Greșeala a fost sesizată de un critic literar.

“Regret să constat că ne întâlnim din nou cu un malpraxis pedagogic în întocmirea subiectelor de examen pentru elevii de gimnaziu“, a declarat pentru HotNews.ro criticul literar Luminița Corneanu.

5 Shares