Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Atenţionări de călătorie pentru Turcia, Italia şi Bosnia-Herţegovina, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe au emis, luni, avertizări meteo pentru românii care vor călători, în perioada imediat următoare, în Turcia, Italia şi Bosnia-Herţegovina.

291120161043527101495

În Turcia, zona Edirne – Istanbul – Bursa este şi va fi afectată, în zilele următoare, de vânt puternic şi ninsori abundente. Condiţiile meteo nefavorabile vor îngreuna considerabil circulaţia auto, aeriană, navală şi feroviară.

Iar cum “aeroporturile Ataturk şi Sabiha Gokcen din Istanbul sunt puncte importante de tranzit către alte destinaţii, MAE le recomandă cetăţenilor români care călătoresc din sau spre Istanbul, sau doar tranzitează aeroporturile din metropolă, să verifice permanent actualizările programului aerian, foarte multe curse având întârzieri considerabile sau fiind anulate”.

În Italia, luni şi marţi sunt aşteptate ninsori considerabile în sud, pe coasta adriatică, şi în centru, în special în regiuni precum Abruzzo, Molise, Puglia, Basilicata şi în estul regiunii Campania.

Bosnia-Herţegovina este afectată cel puţin până miercuri de un cod portocaliu de temperaturi scăzute, vânt puternic şi căderi de zăpadă. Conform MAE, “şoselele montane sunt acoperite de zăpadă, dar sunt circulabile. Din cauza viscolirii zăpezii următoarele şosele sunt greu accesibile traficului auto: Kupres-Tomislavgrad, Livno-Tomislavgrad şi Livno-Glamoc-Mrkonjic Grad. Totodată, circulaţia vehiculelor de marfă este interzisă în zona punctului de frontieră Delusa (Bileca-Niksic) – care face legătura între Bosnia-Herţegovina şi Muntenegru. De asemenea, folosirea punctului de frontieră Hum, dintre Bosnia-Herţegovina şi Muntenegru, nu este recomandată autovehiculelor de marfă şi tirurilor, din cauza faptului că secţiunea de drum din Muntenegru (Scepan Polje-Pluzine-Niksic) este închisă traficului greu. Din cauza lucrărilor existente pe teritoriul Croaţiei, traficul prin punctele de frontieră Bosanski Brod-Slavonski Brod şi Orasje-Zupanja se realizează cu dificultate”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.