Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Bărbatul care a intrat cu mașina în pietoni pe Times Square a lucrat în Armată și era drogat

Poliția l-a  pe Bărbatul care a intrat cu mașina în pietoni joi seară pe Times Square din New York, provocând moartea unei persoane și rănirea altor 22, era drogat și este acuzat acum de omor și tentativă de omor.

 

Richard Rojas, în vârstă de 26 de ani, din Bronx, New York, a fost testat pozitiv la o substanță halucinogenă (PCP, fenciclidină) și a declarat poliției că Dumnezeu i-a spus să facă asta.

El are antecedente: a mai fost arestat de două ori pentru conducere sub efectul alcoolului și alte încălcări ale legii. În luna martie, a fost reținut ultima dată după ce a amenințat cu cuțitul la gât o persoană.

Rojas a lucrat în cadrul Armatei din anul 2011 până în 2014 și suferă de “probleme psihologice” și le-a spus polițiștilor că se aștepta să fie împușcat de forțele de ordine.

A fost arestat la fața locului după ce a încercat să fugă și a fost dus la un spital pentru a fi testat pentru consum de droguri și alcool.

El conducea vehiculul propriu în apropiere de Times Square, când a virat pentru a intra pe strada 42 și, conducând pe contrasens, a urcat bordura și a intrat în pietoni.

Prima victimă a fost o turistă de 18 ani, din statul Michigan, care a murit pe loc. Ea era însoțită de sora sa, de 13 ani, care este rănită.

Rojas și-a continuat cursa pe contrasens și a călcat cu mașina trecătorii din zona pietonală până ce s-a izbit de un stâlp, pe strada 45.

Primarul orașului New York, Bill de Blasio, a declarat că nu există indicii care să arate că ar fi vorba despre un act de terorism.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.