KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann
KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann

SENAT: Proiectul care le interzice condamnaților penal să candideze la Președinție a fost respins / Tăriceanu refuză invitația lui Iohannis de Ziua Națională

Breaking News:
 

Cinci morţi şi opt răniţi în urma unui atac produs pe Aeroportul Fort Lauderdale din Florida

SUA sunt din nou în stare de şoc, după ce un atac terorist s-a produs, vineri, pe Aeroportul Internaţional Fort Lauderdale din Florida.

atac

Un bărbat de până în 30 de ani şi care purta un tricou cu Star Wars a deschis focul în zona de preluare a bagajelor de către pasagerii care tocmai au aterizat pe aeroportul amintit.

Atacatorul, despre care nu se ştie exact din ce zonă a ajuns pe aeroportul din Florida, şi-a recuperat bagajul de cală, l-a deschis rapid, a scos arma şi a început să tragă în toate direcţiile.

Forţele de ordine au reuşit să-l împuşte în momentul în care tânărul încerca să-şi reîncarce arma. Bilanţul atacului este însă cutremurător. Cinci persoane au fost împuşcate mortal, iar alte opt au avut nevoie de intervenţia medicilor şi au ajuns la spital.

Atacatorul a fost rănit uşor şi reţinut de forţele de ordine, care vor să-l interogheze pentru a afla cu exactitate motivul atacului.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.