POLITICĂ: Băsescu îl acuză de iresponsabilitate pe Dragnea după ce liderul PSD a anunţat că nu ar vrea să-i oblige pe părinţi să-şi vaccineze copiii/ PENALI: Interlopul Alen Moisin, arestat preventiv pentru 30 de zile/ 

Breaking News:
 

Infirmier român, arestat în Italia pentru că a agresat sexual mai multe paciente

Presa italiană anunţă că poliţiştii din Padova au arestat un român în vârstă de 41 de ani şi care lucra ca infirmier la spitalul din oraş.

spital

Bărbatul a fost arestat pe motiv că şi-ar fi agresat sexual mai multe paciente. Conform oamenilor legii, infirmierul le adminstra femeilor un sedativ puternic, benzodiazepină, iar apoi le molesta, le atingea în zonele intime şi făcea poze compromiţătoare cu ele.

Dosarul a fost demarat după ce medicii au remarcat faptul că pacientelor li se administrau cantităţi mult prea mari de benzodiazepină.

Oamenii legii au montat o cameră de supraveghere în salonul unei paciente de 58 de ani, de la secţia neurochirurgie, şi l-au prins pe infirmierul român în flagrant.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.