KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Iohannis spune că “nu mă tem absolut deloc de suspendare” / “Nu există stat paralel, ci câteva persoane care vor să acapareze puterea și se victimizează” / Iohannis, despre ultimul dosar al lui Dragnea: “Este clar că trebuie să demisioneze” / Iohannis: “Nici nu trebuia să ajungă acolo, nu face bine acest tip de circ”

Breaking News:
 

Infirmier român, arestat în Italia pentru că a agresat sexual mai multe paciente

Presa italiană anunţă că poliţiştii din Padova au arestat un român în vârstă de 41 de ani şi care lucra ca infirmier la spitalul din oraş.

spital

Bărbatul a fost arestat pe motiv că şi-ar fi agresat sexual mai multe paciente. Conform oamenilor legii, infirmierul le adminstra femeilor un sedativ puternic, benzodiazepină, iar apoi le molesta, le atingea în zonele intime şi făcea poze compromiţătoare cu ele.

Dosarul a fost demarat după ce medicii au remarcat faptul că pacientelor li se administrau cantităţi mult prea mari de benzodiazepină.

Oamenii legii au montat o cameră de supraveghere în salonul unei paciente de 58 de ani, de la secţia neurochirurgie, şi l-au prins pe infirmierul român în flagrant.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.