KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Avertizare meteo de fenomene extreme/ Avem precipitații abundente și frig pătrunzător cel puțin până marți/ 

Breaking News:
 

O maşină a intrat în plin în pietonii din centrul New York-ului. Bilanţul este cutremurător

Un incident teribil s-a petrecut, joi seară, în Times Square, una dintre cele mai circulate zone din New York.

O maşină a intrat în plin în pietonii din zona respectivă, iar oamenii s-au dus imediat cu gândul la actele teroriste asemănătoare petrecute în Europa.

Impactul a fost violent, nu mai puţin de 23 de persoane fiind rănite în urma acestui incident. Una dintre persoanele rănite, o femeie, a decedat în drum spre spital.

Însă autorităţile locale au dat asigurări că nu este vorba despre un act terorist. Maşina era condusă de Richard Rojas, un fost militar în vârstă de 26 de ani. Bărbatul avea antecedente penale şi s-a stabilit că a pierdut controlul maşinii pentru că era sub influenţa băuturilor alcoolice sau chiar a drogurilor.

Rojas a fost reţinut de poliţiştii new-york-ezi şi urmează să se stabilească exact circumstanţele în care s-a produs incidentul de joi seara.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.