Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 

Poliția Română caută doi suspecți acuzați că au comis un jaf în Austria

Reprezentanții Poliției Române au anunțat că sunt în căutarea a doi bărbați suspectați că au comis un jaf în Austria.

Suspecții nu au fost identificați până la această oră, dar au fost date publicității mai multe imagini cu cei doi bărbați.

Suspecții sunt acuzați că, la începutul lunii august, au comis un jaf în Klagenfurt. Poliția Română a fost apelată de autoritățile austriece.

Culmea, deocamdată, singura dovadă că cei doi ar fi români este o declarație a victimei care susține că cei doi vorbeau în limba română.

Ancheta arată că, pe 2 august, seara, unul dintre atacatori a pătruns în apartamentul victimei, a imobilizat-o, a lovit-o și a tâlhărit-o, fugind cu câteva mii de euro și mai multe bijuterii.

Celălalt suspect este bănuit că a stat de ‘șase’ la ușa apartamentului, pentru a-și înștiința colegul în cazul în care cineva se sesizează.

Reprezentanții Poliției Române anunță că cei care pot oferi informații despre cei doi suspecți pot suna la numărul unic de urgență 112 sau pot apela cea mai apropiată secție de poliție.

1 Shares