Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Rezultatele de la Evaluarea Națională, înainte de contestații /  POLITICĂ: Parlamentul nu intră în vacanță / Va fi sesiune extraordinară între 1 – 5 iulie / 

Breaking News:
 

Primarul Londrei cere un nou referendum asupra Brexitului

La un an de la referendumul prin care britanicii au decis să iasă din Uniunea Europeană – dată stabilită pentru 29 martie 2019, la ora 23.00 GMT -, Primarul Londrei, Sadiq Khan, cere organizarea unei a doua consultări publice.

 

Într-un articol publicat sâmbătă seara în The Observer, Khan a avertizat că eşecul în a ajunge la un acord cu Bruxelles-ul sau un acord prost ar putea face ca Marea Britanie să piardă 500.000 de locuri de muncă, să nu aibă personal suficient în spitale, businessul britanic să sufere pierderi, iar poliţia britanică să se confrunte cu tulburări în cadrul societăţii civile, potrivit The Guardian.

Primarul Londrei a declarat că “timpul se scurge cu rapiditate” în timp ce guvernul condus de Theresa May pare a fi “nepregătit şi într-o stare de confuzie”.    

“Nu cred că May are mandatul de a se juca atât de flagrant cu economia şi mijloacele de subzistenţă ale oamenilor”, a subliniat Khan, membru al Partidului Laburist aflat în opoziţie.

El a făcut campanie pentru rămânerea Marii Britanii în UE înainte de referendumul din 2016. Khan nu joacă un rol direct în procesul pentru Brexit, însă el este un membru foarte influent al clasei politice britanice.

0 Shares