Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: Dragnea vorbește la scenă deschisă despre amnistie și grațiere / Tudorel Toader ne liniștește însă că aceasta ar fi ultima soluție / ACTUALITATE: Zeci de mii de români rămân fără curent electric și în a treia zi / 

Breaking News:
 

Sute de morţi şi mii de răniţi, după un cutremur produs la graniţa dintre Iran şi Irak

Un seism puternic, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, s-a produs duminică seara în apropiere de graniţa dintre Iran şi Irak.

Epicentrul a fost localizat la circa 32 de kilometri de oraşul irakian Halabja, la o adâncime de 33,9 kilometri. Culmea este că mai afectată de seism a fost Iranul. Cutremurul s-a simţit şi în Turcia.

Ultimul bilanţ provizoriu arată că cel puţin 209 persoane au murit şi peste 1.700 de persoane au fost rănite, însă autorităţile din cele două state se aşteaptă că bilanţul să fie şi mai tragic.

164 dintre persoanele care şi-au pierdut viaţa erau din Iran. Cea mai afectată a fost provincia Kermanshah, unde s-au anunţat deja trei zile de doliu.

O situaţie alarmantă se înregistrează în oraşul iranian Sarpol-e Zahab, localitate aflată la 15 kilometri de graniţa cu Irakul. În oraşul respectiv s-au înregistrat cel puţin 97 de morţi şi sute de răniţi. Iar victimele sunt tratate în aer libere din cauza faptului că spitalul din oraş a fost pus la pământ în urma seismului.