Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ANM: Canicula se prelungește până miercurea viitoare, cel puțin / JUSTIȚIE: Dorneanu a cerut de la BEC date suplimentare despre referendum / Acesta este motivul amânării validării scrutinului /   POLITICĂ: Primarii o somează pe Dăncilă să le dea bani /

Breaking News:
 

Victorie de etapă a transportatorilor, în Comisia TRAN a PE

Transportatorii rutieri au obținut joi o victorie de etapă în privința Pachetului Mobilitate 1: Comisia TRAN a Parlamentului European a respins două amendamente din cele 3 de compromis.

Europarlamentarii din comisia TRAN au luat decizia sub “asediul” a sute de transportatori care au protestat în fața PE.

Potrivit ZIUA CARGO, au fost respinse amendamentele de revizuire a Regulamentului 561/2006 privind timpii de conducere și de odihnă ai șoferilor profesioniști (raportor Wim van de Camp), precum și propunerea de Lege specială pentru aplicarea Directivei detașării nr. 71/1996 la transporturile rutiere (raportor Merja Kyllönen).

A fost adoptată, cu 27 de voturi “pentru” și 21 împotrivă, doar propunerea de modificare a Regulamentului nr. 1071/2009 privind accesul la profesie și a Regulamentului 1072/2009 privind accesul la piața de transport rutier de marfă, aparținându-i raportorului Ismail Ertug.

Inițial, aceste trei propuneri au fost respinse în ședința plenarã din iulie 2018, fiind trimise înapoi Comisiei TRAN, în vederea revizuirii lor.

10 Shares