Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

ELKO Romania distribuie memorii de gaming G-SKILL

ELKO România a început distribuția memoriilor G.SKILL destinate cu precădere pasionaților de jocuri pe PC.

G.SKILL este un important producător de module de memorie, recunoscut la nivel mondial pentru produsele sale High End, destinate în principal utilizatorilor entuziaști și iubitorilor de jocuri.

Mai mult, compania se bucură de o reputație excelentă și printre pasionații de overclocking, care folosesc produsele sale de top pentru doborârea de recorduri mondiale sau câștigarea diverselor competiții de profil.

De altfel, chiar în ultimul trimestru al anului trecut, renumitul overclocker Hocayu reușea doborârea recordului mondial de frecvență pentru memorii DDR4, prin supratactarea unui kit G.Skill Trident Z RGB la 5566MHz.

ELKO precizează însă că G.SKILL nu produce numai module de memorie potrivite pentru competiții, ci are un portofoliu extrem de complex pentru astfel de produse, conceput pentru a viza toate tipurile de utilizatori care apreciază performanța și fiabilitatea.

Astfel, gama pentru PC-uri desktop este deschisă de seria Value, caracterizată de raportul foarte avantajos performanță/preț și este încheiată de seria Trident Z Royal, considerată la ora actuală întruchiparea designului perfect, cu frecvențe de până la DDR4-4800MHz.

În același timp, nu sunt neglijați nici utilizatorii de sisteme de calcul portabile, mai ales că laptopurile de gaming s-au bucurat de un succes tot mai puternic în ultimii ani. Astfel, oferta G.SKILL conține module SO-DIMM pentru toate nevoile și toate bugetele – de la soluții DDR3 și DDR3L standard, până la avansatele Ripjaws DDR4 cu frecvențe de până la 3200MHz.

0 Shares