Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

SENSi/aBILITY, la Odeon până la sfârșitul lui ianuarie

Teatrul Odeon vă invită vineri, 11 ianuarie, ora 17.00, la vernisajul expoziției SENSi/aBILITY a artiștilor plastici Georgeta Grabovschi, Rodica Toth Poiată și Corneliu Ionescu. 

Membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România, au înscrise în activitatea lor artistică numeroase expoziții personale și de grup, lucrările acestora aflându-se în colecții particulare din țară și străinătate.

Cei trei pictori au în comun, în primul rând, tematica: o explorare dar și o exploatare, în egală masură, a sensibilității umane, îndeosebi a celei femeiești, pe care o valorifică în diferite ipostaze plastice de mare rafinament, atât compozițional, cât și cromatic. 

SENSi/aBILITY este despre sensibilitatea temei alese de cei trei pictori, despre sensibilitatea lor artistică dar și despre abilitatea de a da un sens aparte unor trăiri pur umane. 

Evenimentul este prezentat de Mimi Necula, la Galeria de artă contemporană Odeon, prin Proiectul ArtRoCo – artiști români contemporani.

Expoziția va fi deschisă publicului până joi, 31 ianuarie 2019.