Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

PROTEST: Românii ies din nou în stradă: “Cod Roșu de OUG”

Breaking News:
 

Weekend cu cireșe în Parcul Naţional București: plăcinte, papanași, înghețată, compot, limonadă, dar și mâncăruri

În Parcul Naţional din București are loc în acest weekend cel mai răcors târg al verii: Festivalul Cireșelor.

Vor fi aduse toate deliciile verii: cireşe, vişine, căpşuni, zmeură, frăguţe, pepeni, piersici şi caise, ce vor fi preparate în fel şi chip.

Organizatorii anunță și recorduri culinare: compot din o tonă de vișine.

Cireaşa de pe tort va fi  cea mai lungă plăcintă cu cireșe și vișine, de 30 de metri, preparată de gospodine chiar sub privirile pofticioşilor.

Ingredientele, pe măsură: 100 kg de cirese, 100 kg de vişine, 200 kg de făina, 100 kg de zahăr, 50 l smântână, 50 l lapte, 300 de ouă, 10 kg drojdie, 2 kg sare, 10 lămâi.

Vor fi însă și cheesecake, dulceaţă de vişine şi cireşe, papanaşi şi plăcinte cu dulceţuri fine şi proaspete, plăcinte maramureşene, cozonaci şi poale-n brâu moldoveneşti, ciocolata de casă, turta dulce și dulciuri orientale.

Canicula va fi combătută cu sucuri şi lomonade răcoritare din fructe, smoothie-uri de tot felul, milkshake-uri răcoroase, îngheţată artizanală, îngheţată de casă. 

Nu vor lipsi grătarele, cu coaste de porc şi carne de vită, peşte, fripturi, muschiuleţi de porc, frigărui, cârnaţi tradiţionali româneşti, bulz din brânză proaspătă, pastramă, cârnaţi de Pleşcoi, mici, costiţe, ciolane şi multe alte cărnuri aromate, dar și kebab turcesc, burgeri și mâncăruri din bucătăria tradiţională spaniolă.

Meşterii populari vin şi ei la festival, cu cele mai frumoase cadouri şi exponate lucrate manual cu multă măiestrie: ii cu motive naţionale,  genţi din piele naturală, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie şi podoabe tradiţionale, icoane pe lemn și pe sticlă etc..

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.