Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUCUREȘTI: CGMB a respins propunerea Gabrielei Firea de decontare a carburanților / BRUXELLES: Iohannis consideră “îngrijorătoare” OUG 92 / “A fost sesizat Avocatul Poporului, aștept evoluțiile viitoare” /JUSTIȚIE: Șeful statului are rezerve în numirea Adinei Florea șefă la DNA / „Are aviz negativ de la CSM” / “Am solicitat să verifice legalitatea acestei propuneri”

 

Breaking News:
 

Ce a spus Ionuț Sindile, șeful Jandarmeriei Române, după ce a fost pus sub acuzare

Actualul șef al Jandarmeriei, colonelul Cătălin Sindile, a declarat joi, la ieșirea din Parchetul General, că procurorii militari i-au adus la cunoștință că este suspect în dosarul viloențelor forțelor de ordine la protestul din 10 august.

 
“Iată declarația lui completă: “Mi s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă. Mi s-au adus la cunoştinţă la cunoştinţă şi faptele. Era interesul nostru să dăm cursul necesar anchetei. Din punct de vedere moral, instituţia şi-a anunţat scuzele”, a spus el, asaltat de jurnaliști.
 
Anterior, la intrarea în sediul Parchetului, el le promisese ziariștilor că le va da o scurtă declarație: ”După ce revin, vă dau explicații”.
 
Un grup de protestatari bătuți și gazați de jandarmi l-au așteptat pe Sindile și au scandat: ”La pușcărie! Acolo îți este locul!”.
 
Ionuț Sindile a fost prim-adjunct al lui Sebastian Cucoș – cel care a condus instituția în timpul represaliilor, dar care nu a mai putut rămâne în funcție pentru că fusese deja împuternicit de două ori de ministrul de Interne, Caemen Dan, iar