Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: La Parlament are loc Consiliul Național al PSD, urmat de CEx / Amnistia și grațierea, tot mai cerută la vârful partidului

Breaking News:
 

Doi suspecți de contrabandă cu țigarete au fost reținuți pentru 24 de ore

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova anunță, marți seara, reținerea pentru 24 de ore a două persoane suspectate de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

 

Decizia a fost luată după o acțiune în forță desfășurată polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Dolj. Oamenii legii au efectuat, marți, 19 percheziții la diferite locații din mai multe orașe din județul Dolj.

Au fost ridicate 33.500 de țigarete, trei autoturisme, peste 130.000 de lei şi 11.000 de euro.

Polițiștii au pus în executare șase mandate de aducere. În urma audierilor efectuate la sediul IPJ Dolj s-a decis reținerea a două persoane. Acestea sunt acuzate de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigarete, în formă continuată, și vor fi prezentate în cursul zilei de miercuri instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conform anchetatorilor, din cercetări a reieșit că, în perioada martie-iunie 2018, cei în cauză ar fi comercializat 122.000 de țigarete, fără timbru de marcaj fiscal, care provin din contrabandă.