Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 

Patru proxeneți din Tulcea, membrii familiei Nicola, au fost reținuți pentru 24 de ore

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au decis reținerea a patru inculpați acuzați de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.

Culmea, cei patru inculpați sunt membri ai unei singure familii. Este vorba despre Marian Gabriel Nicola, Mircea Valentin Nicola, Alin Cristian Nicola și Ionuț Nicola.

Cei patru au fost ridicați în urma unor percheziții efectuate în municipiul Tulcea și în orașul Măcin.

Conform anchetatorilor, din probele administrate în cauză, până la acest moment procesual, rezultă suspiciunea rezonabilă că în perioada anilor 2017–2018 inculpații au constituit un grup infracțional organizat în scopul comiterii infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism și au racolat, prin inducere în eroare, folosind metoda „Loverboy”, amenințări și loviri, profitând de starea vădită de vulnerabilitate, trei persoane vătămate minore și o persoană vătămată majoră, în vedere exploatării prin obligarea la practicarea prostituției.

Ulterior inculpatii le-au adăpostit și le-au transportat în municipiile Tulcea, Brăila, Focșani și Constanța unde le-au înlesnit practicarea prostituției și au obținut foloase patrimoniale, respectiv sume de bani, de pe urma practicării prostituției de către acestea.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost ridicate sume de bani, telefoane, un autoturism, acte privind transferuri de bani.

Cei patru inculpați urmează să fie prezentați vineri seara magistraților de la Tribunalul Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

10 Shares