Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader anunță modificarea abia peste 10 zile, prin OUG, a recursului compensatoriu /  ACTUALITATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 26 

Breaking News:
 

Polițiștii bucureșteni au prins doi bărbați suspecți de furt

Reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București anunță că, joi seara, au fost prinși doi bărbați suspectați de comiterea infracțiunii de furt.

Este vorba despre un bărbat de 40 de ani și un tânăr de 17 ani. Cei doi sunt suspectați că au săvârșit o infracțiune de furt pe raza Sectorului 2.

Totul a început în urmă cu mai bine de trei săptămâni, când reprezentantul unei societăți a depus o plângere la Secția 9 Poliție.

Afaceristul s-a plâns că, în data de 22 de martie, dintr-un depozit situat în incinta unui șantier i-au dispărut mai multe bunuri. Ancheta poliției a stabilit că suspecții au pătruns pe 22 martie, la ora 05.30 dimineața, în incinta șantierului și au forțat ușa depozitului.

Suspecții au pătruns în depozitul respectiv și au furat mai multe scule electrice și mecanice în valoare totală de circa 10.000 de lei.

Conduși la audieri la Secția 9 Poliție, suspecții și-au recunoscut faptele și au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei urmează să fie prezentați vineri magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50% și restituit persoanei vătămate.