Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

Șefa Centrului Medical Județean Suceava, urmărită penal și plasată sub control judiciar

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava anunță, miercuri, începerea urmăririi penale și plasarea sub control judiciar a Adrianei Lorena Bîrleanu.

Adriana Lorena Bîrleanu este medic specialist și șef al Centrului Medical Județean Suceava, instituție subordonată Direcției Medicale din cadrul Ministerului Administrației și Internelor.

Adriana Lorena Bîrleanu este acuzată de comiterea a patru infracțiuni de fals intelectual și de luare de mită în formă continuată.

Conform procurorilor DNA care au instrumentat dosarul, “în perioada ianuarie – aprilie 2018, inculpata Bîrleanu Adriana Lorena, în calitate de medic-șef în cadrul Centrului Medical Județean Suceava, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a primit de la mai mulți pacienți sume de bani cuprinse între 50-100 lei.

Banii respectivi au fost primiți de inculpată pentru:

– a întocmi și elibera diferite procese-verbale de incapacitate temporară de muncă,

– eliberarea concediilor medicale, a fișelor medicale,

– decontarea unor rețete medicale,

– eliberarea unor bilete de trimitere pentru analiza RMN.

O parte din aceste documente au fost completate de inculpată în fals, prin consemnarea în cuprinsul lor unor împrejurări necorespunzătoare adevărului; în condiții normale, pacienții respectivi nu ar fi beneficiat de avantajele oferite de aceste înscrisuri”.