Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CSM are o nouă conducere: Lia Savonea – președinte și George Solomon – vicepreședinte / CAB: Lazăr a cerut sesizarea CCR pe mutarea procesului de la Curtea de Apel Alba Iulia

Breaking News:
 

Șefă de la Finanțe Publice Timiș, reținută pentru luare de mită

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara anunță, vineri, reținerea pentru 24 de ore a inculpatei Lucica Golban.

Aceasta, în calitate de șefă a Serviciului de Informații Fiscale din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Timiș, este acuzată de comiterea infracțiunii de luare de mită.

Conform procurorilor DNA care instrumentează dosarul, ‘la data de 13 septembrie 2018, inculpata Golban Lucica, în calitatea menționată, a primit de la reprezentantul unui om de afaceri suma de 3.000 lei pentru ca o cerere de atribuire a codului de înregistrare în scopuri de TVA (document fără de care societatea nu putea să își desfășoare activitatea), să fie admisă și rezolvată cu celeritate, în condițiile în care societatea respectivă figura cu datorii la bugetul de stat în valoare de peste 100.000 lei, neîndeplinind condițiile rezolvării favorabile a cererii.

Banii respectivi au fost remiși inculpatei chiar în sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Timiș, la scurt timp aceasta fiind reținută de procurorii anticorupție’.

Lucica Golban va fi prezentată, vineri seara, magistraților de la Tribunalul Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.