Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Dan Șova așteaptă sentința definitivă în dosarul CET Govora / La prima instanță a fost condamnat la 3 ani cu executare / CSM: Decizie amânată în cazul neprezentării lui Kovesi la Comisia Florea

Breaking News:
 

Titu Bojin, fostul preşedinte al CJ Timiş, achitat definitiv în dosarul de abuz în serviciu şi conflict de interese

Magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara au decis, marţi, achitarea definitivă a lui Titu Bojin, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Titu Bojin (sursa foto: radiotimisoara.ro)

Acesta era acuzat de comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu şi conflict de interese într-un dosar în care a fost trimis în judecată în octombrie 2015.

Iniţial, magistraţii de la Tribunalul Timiş îl achitaseră pe Bojin de abuz în serviciu, dar îl condamnaseră pe acesta la un an şi o lună de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese.

Bojin era acuzat că, în perioada în care a fost director al Administraţiei Bazinale de Apă Banat, a favorizat firma deţinută de familia sa atribuindu-i contracte în mod preferenţial.

Imediat după ce a fost trimis în judecată, Bojin a fost obligat să renunţe la şefia PSD Timiş, funcţie în care a fost înlocuit tocmai de Sorin Grindeanu, cel care avea să ajungă şi premier.

În ultima perioadă, deşi era implicat în acest dosar penal, Bojin revenise ca director al Administraţiei Bazinale de Apă Banat şi a ajuns şi consilier judeţean din partea UNPR.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.